20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Bistrițenii, chemați să susțină alegerea primarului în două tururi de scrutin

Membrii PMP au hotărât să vină cu o campanie ce susține alegerea primarului în două tururi. Bistrițenii sunt chemați să suțină această campanie. „Dacă sunt nemulțumiți, eu zic că vor susține”, crede Ionuț Simionca.

Eu cred că bistrițenii vor susține această idee, dacă sunt nemulțumiți de actualul primar. Circuli prin orașul ăsta și nu vezi o stradă care să nu fie pietruită sau peticită. Și nu că se asfaltează și apoi vii să spargi ca să mai pui o țeavă sau ceva. Nu așa se face. Domnul primar trebuie să gândească proactiv. Unde dăm certificatul de urbanism? Unde dezvoltăm zona? Unde trecem din teren agricol în teren intravilan? Cum dezvoltăm zona? Câte resurse avem? Cât investim în infrastructură?”, a explicat deputatul Ionuț Simionca.

Mai mult, acesta a subliniat faptul că trebuie să fii responsabil, ca primar, să faci lucrurile în ordine: utilități, luminat și apoi asfalt. Dacă nu sunt făcute în ordine, deputatului i s-ar părea normal să se ia din banii primarului și ai consilierilor pentru reparațiile ulterioare.

La noi, după ce se face o intervenție pe o stradă, nu mai poți să mergi pe acolo, sau doar cu o viteză de 5 km la oră. Ei uite, nu se mai circulă cu viteză, asta așa, ca să dăm și o tentă ironică acestei probleme”, a spus Simionca.

Astfel, PMP a venit cu ideea de a introduce alegerea primarului din două tururi. Tocmai pentru ca alegătorii să aibă ocazia, dacă nu sunt mulțumiți de primul rezultat, să-l schimbe pe cel din frunte.

Am ieșit și săptămâna trecută, ieșim și sâmbătă să strângem semnături pentru campania Primar în două tururi, condusă de PMP la nivel național. Avem aprobate deja trei corturi în Bistrița. Vor fi montate duminică. Și de duminică, până în 15 iunie, veți vedea corturile noastre. Vă invităm să veniți și să semnați, să susțineți propunerea noastră de alegere a primarului în două tururi. E foarte eficient, foarte util și foarte necesar”, a explicat deputatul bistrițean.

Ionuț Simionca a mai spus că va întreba bistrițenii despre problemele pe care le au. Acesta a mărturisit că a primit deja, de la un domn din Unirea, o listă cu problemele din zona respectivă și care a spus că vrea să susțină ideea de alegere a unui primar în două tururi. Mai mult, bărbatul a înmânat deja o listă cu vreo 100 de semnături.

Oamenii vor să susțină politic pe oricine, atâta timp cât le rezolvă problemele. Aceasta e cea mai importantă parte a politicii: să rezolvi problemele cetățenilor”, a conchis deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.