13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Pentru toți zăpăciții din Bistrița care au uitat de flori: Comandă pe Euforiaonline.ro și te-ai salvat!

Mai mult ca sigur e plină Bistrița de uituci, care, fix înainte de un eveniment important și-au dat seama că au uitat de flori. Pentru ei, pentru cei care vor să trimită un buchet de flori surpriză sau pentru cei care sunt departe și nu au cum să ducă un buchet de flori celor dragi există euforiaonline.ro. Să vă amintiți, la nevoie!

Dacă nu ați intrat până acum pe site-ul euforiaonline.ro ar fi bine să faceți o vizită, nu de alta, dar acolo veți găsi toate florile și buchetele pe care măcar o dată în viață veți fi puși în situația să le dăruiți.

Alexandra Gîța, de la Euforia Floral Boutique (florăria deschisă zilnic la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței), care administrează site-ul, a avut o idee nemaipomenită când a conceput site-ul și a pregătit buchete de flori de sezon, pentru diverse ocazii, pe care le puteți comanda oricând, de oriunde, online.

Astfel, dacă vreți un buchet prin care să vă arătați simpatia față de cineva aveți 38 de propuneri, pentru a vă arăta aprecierea 39, pentru a mulțumi cuiva – 38, iar pentru aniversări alte 37. În cazul în care e vorba de o aniversare a căsătoriei, Alexandra a pregătit 19 buchete speciale, iar alte 12 au fost gândite special pentru cei care vor să facă o cerere în căsătorie. Veți mai găsi buchete special gândite pentru aniversări, căsătorii, zile de naștere sau diverse ocazii. Mai puteți comanda cutii de flori sau buchete speciale pentru persoane speciale din categoria „Buchete Euforia”, iar dacă vreți ceva special nu vă rămâne decât să sunați la 0752195270 și să spuneți la ce anume v-ați gândit.

Ce ziceți? E ceva mai simplu de atât când vrei flori, dar nu știi ce?! Odată comanda plasată, plata se poate face online, florile se pot ridica din florărie la ora stabilită de dvs. sau pot fi livrate la orice adresă. Și nu numai din Bistrița, și din țară!

Pentru a vedea fotografii cu buchetele și aranjamentele semnate Euforia Floral Boutique dați un Like paginii lor de Facebook – AICI – și veți fi și la curent cu ultimele noutăți. În fotografia care ilustrează articolul este un aranjament special cu trandafiri, livrat în 7 Mai de cei de la Euforia.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...