17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Apel disperat al unei femei din Ilva Mare: nora și nepoțelul de 3 ani sunt captivi într-o zonă intens bombardată din Ucraina

Crina, o femeie din Ilva Mare stabilită cu întreaga familie în Spania, a făcut un apel disperat la o asociație din Bistrița, pentru a o ajuta s-o aducă în România pe nora sa și pe nepoțelul de 3 ani, captivi într-o zonă intens bombardată din Ucraina.

Crina a contactat Asociația „Alină un suflet” și a cerut ajutor pentru nora sa și nepoțelul de 3 ani, captivi în Ucraina, într-o zonă întens bombardată de armata rusă. Asociația a făcut public apelul femeii din Ilva Mare, pe Facebook.

„Nora mea și nepoțelul de 3 ani sunt în Sumy Ucraina și nu reușim să găsim pe cineva să ne ajute să-l avem lângă noi. Vă rugăm din tot sufletul. Dumnezeu să vă binecuvânteze să puteți ajuta în continuare pe cei disperați”, și-a început mesajul femeia din Ilva Mare.

Hanna, o ucraineancă căsătorită cu un bărbat din Ilva Mare a mers cu fiul său Daniel, de doar 3 ani, în Ucraina în urmă cu puțin timp, pentru a face școala de șoferi.

Prinsă într-o zonă intens bombardată, aceasta nu reușește să plece. Întreaga zonă este încercuită de armata rusă și sunt bombardamente constant. Această localitate este și departe de România, despărțind-o  pe Hanna de țara noastră nu mai puțin de 1.000 de kilometri.

Tatăl băiețelului și familia sa sunt în Spania și speră să îi aibă alături cât mai curând și pe Hanna și Daniel. În prima fază se încearcă aducerea celor doi în România, urmând ca mai apoi să meargă în Spania.

Potrivit asociației se încearcă scoaterea celor doi din zona de război însă încă nu se știe dacă va fi posibil acest lucru.

Foto: Asociația Alină un suflet 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...