1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Aquabis: Astăzi o stradă din Beclean a rămas fără apă, mâine mai multe din Năsăud au aceeași soartă

Astăzi au rămas fără apă locuitorii străzii George Coșbuc din Beclean. Mâine, aceeași soartă o au locuitorii din zona blocurilor din Năsăud.

UPDATE 2:

Și strada Industriei ar putea rămâne fără apă, asta după ce tot weekendul echipele Aquabis au intervenit pentru remedierea unei defecțiuni:

„Vineri, 24 iunie 2022, echipele Aquabis au început lucrările de remediere a unor avarii identificate pe rețeaua de aducțiune a apei DN 600. Sâmbătă și duminică au continuat lucrările pe str. Industriei astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc cât mai repede. Astăzi, echipele au revenit în zonă la prima oră pentru remedierea unei noi avarii. Prin urmare, în funcție de amploarea situației regăsite în teren, există posibilitatea de sistare a furnizării apei în zonele aferente tronsonului afectat până la finalizarea intervenției”, informează Aquabis.

UPDATE1:

Mâine , 28.06.2022 între orele 09:00 – 13:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Năsăud – Zona Blocurilor ,B-dul Grănicerilor până la Policlinică și străzile adiacente. În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

–––––––––––––––-

Astăzi , 27 Iunie 2022,  de la ora 10:15, până la 13:00   se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în localitatea Beclean  pe strada George Coșbuc. În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum,  vă rugăm , lăsaţi  să curgă apa  câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...