8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Aquabis: Astăzi o stradă din Beclean a rămas fără apă, mâine mai multe din Năsăud au aceeași soartă

Astăzi au rămas fără apă locuitorii străzii George Coșbuc din Beclean. Mâine, aceeași soartă o au locuitorii din zona blocurilor din Năsăud.

UPDATE 2:

Și strada Industriei ar putea rămâne fără apă, asta după ce tot weekendul echipele Aquabis au intervenit pentru remedierea unei defecțiuni:

„Vineri, 24 iunie 2022, echipele Aquabis au început lucrările de remediere a unor avarii identificate pe rețeaua de aducțiune a apei DN 600. Sâmbătă și duminică au continuat lucrările pe str. Industriei astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc cât mai repede. Astăzi, echipele au revenit în zonă la prima oră pentru remedierea unei noi avarii. Prin urmare, în funcție de amploarea situației regăsite în teren, există posibilitatea de sistare a furnizării apei în zonele aferente tronsonului afectat până la finalizarea intervenției”, informează Aquabis.

UPDATE1:

Mâine , 28.06.2022 între orele 09:00 – 13:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Năsăud – Zona Blocurilor ,B-dul Grănicerilor până la Policlinică și străzile adiacente. În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

———————————————-

Astăzi , 27 Iunie 2022,  de la ora 10:15, până la 13:00   se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în localitatea Beclean  pe strada George Coșbuc. În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum,  vă rugăm , lăsaţi  să curgă apa  câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.