3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

S-AU AFIȘAT REZULTATELE LA BAC! Bistrița-Năsăud are doi absolvenți de 10

Ministerul Educației a publicat rezultatele obținute de absolvenții de liceu la examenele de Bacalaureat. Bistrița-Năsăud are doi absolvenți de 10. Unul este de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, de la profilul Matematică-Informatică, iar celălalt de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, de la Științe Sociale.

Absolvenții de liceu care au susținut examenele de Bacalaureat au aflat astăzi rezultatele, care au fost deja publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educației. Doi absolvenți din Bistrița au obținut nota maximă la toate probele.

Unul dintre ei a terminat Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, la profilul Matematică Informatică, iar celălalt Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, profilul Științe Sociale.

A treia cea mai mare medie din județ , 9,93, a fost obținută de un abolvent al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”. Tot pe locul 3, cu aceeași medie, se află un absolvent de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, tot de la Matematică Informatică și un absolvent de la Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud.

11 absolvenți din județ au reușit să obțină peste 9,9 la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe medii peste 9,9 au fost obținute de foști elevi ai Colegiului Național „Liviu Rebreanu”.

Potrivit ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, anul acesta, rata națională de promovare este de 73,3%, cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...