5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

S-AU AFIȘAT REZULTATELE LA BAC! Bistrița-Năsăud are doi absolvenți de 10

Ministerul Educației a publicat rezultatele obținute de absolvenții de liceu la examenele de Bacalaureat. Bistrița-Năsăud are doi absolvenți de 10. Unul este de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, de la profilul Matematică-Informatică, iar celălalt de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, de la Științe Sociale.

Absolvenții de liceu care au susținut examenele de Bacalaureat au aflat astăzi rezultatele, care au fost deja publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educației. Doi absolvenți din Bistrița au obținut nota maximă la toate probele.

Unul dintre ei a terminat Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, la profilul Matematică Informatică, iar celălalt Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, profilul Științe Sociale.

A treia cea mai mare medie din județ , 9,93, a fost obținută de un abolvent al Liceului de Muzică „Tudor Jarda”. Tot pe locul 3, cu aceeași medie, se află un absolvent de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, tot de la Matematică Informatică și un absolvent de la Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud.

11 absolvenți din județ au reușit să obțină peste 9,9 la examenul de Bacalaureat. Cele mai multe medii peste 9,9 au fost obținute de foști elevi ai Colegiului Național „Liviu Rebreanu”.

Potrivit ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, anul acesta, rata națională de promovare este de 73,3%, cel mai ridicat nivel de promovare din ultimii 10 ani.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...