25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO – Pereții creșelor din oraș, prind culoare, cu ajutorul elevilor de la Arte Plastice. Cum arată prima creșă pictată:

Elevii Liceului de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistrița, împreună cu doi profesori și-au propus să „coloreze” lumea celor mici, pictând pereții din interiorul și exteriorul celor 6 creșe din municipiu.

Radu Hangan și Paul Târziu, doi profesori de la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”, alături de mai mulți elevi de la același liceu vor să aducă basmele și poveștile copilăriei pe pereții celor 6 creșe din Bistrița.

Au început să picteze în 7 iunie și promit că până la final de an toate cele 6 creșe vor fi „colorate”. Prima a fost Creșa nr. 6 de pe Aleea Basmului, urmând ca echipa de liceeni și profesori să treacă, din toamnă, la celelalte creșe din oraș.

„Elevi ai Liceului de Arte „Corneliu Baba”, sub coordonarea profesorilor Radu Hangan și Paul Târziu, înfrumusețează cu desene colorate creșele din oraș. Creşa nr. 6, situată pe Aleea Basmului, a trecut deja prin această transformare, iar din toamnă le va veni rândul altor 4 creșe din oraș. Astfel, cei mici se vor juca într-un cadru stimulativ, recreând, prin culoare, lumea magică a poveştilor. Acest proiect rezultat din parteneriatul Primăriei Bistrița care a debutat în data de 7 iunie, se va derula până la sfârşitul anului”, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...