10.3 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

CÂT plătesc organizatorii expoziției de dinozauri Primăriei Bistrița

O expoziție de dinozauri s-a ”deschis” în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă. ”Tărâmul preistoric” poate fi vizitat până în 5 august. CÂT plătesc Primăriei Bistrița organizatorii:

”Originiari” din București, zeci de dinozauri au acaparat o porțiune a Parcului Regele Mihai I din Bistrița. Expoziția de dinozauri animatronici a fost deschisă publicului sâmbătă, 25 iunie.

FOTO/VIDEO: Dinozauri și mamuți uriași, în parcul din Bistrița!

Animalele preistorice sunt amplasate pe o suprafață de 200 mp, între parcul de joacă de la Casa EMA și lacul cu pești. Pentru a vedea animalele preistorice, copiii plătesc o taxă de 20 de lei, iar adulții – 25 de lei.

Pentru suprafața pe care sunt amplasați giganții, organizatorii au plătit chirie municipalității.

”Pentru perioada 25 iunie – 5 august, taxa percepută pentru cei 200 mp ocupați este de 8.400 de lei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

La un calcul simplu, organizatorii plătesc 200 de lei chirie/zi. Valoarea acesteia e ”acoperită” de vizita a 10 copilași care intră singuri în perimetrul respectiv, sau vizita a cinci copii, însoțiți de câte un părinte. Deși, în cea de-a doua variantă, rămâne și profit.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Așa, și ? Ați vrea că privații să aducă bani de acasă ? De aceea nu este biletul 30 lei, pentru că nu plătesc mai mult la primărie și astfel mai mulți copii pot vedea drăcoveniile. Sunteți ca Neaga, nimic nu-i bine. Oamenii ăia, cine-or fi ei , fac cheltuieli, cazare, auto, pază, hrană, diurnă angajați, impozite, taxe, salarii, etc.Și sunt zile în care încasările sunt zero (ex. 2-3 zile când are loc mutarea în altă locație). De ce ar trebui să iasă ”pe zero”? Oare cei ce ne vând pâinea (scump), nu câștigă nimic ? ies și ei pe zero ? Întreb numa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...