11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Lavinia Todoran, eleva de 10 de la CN „Andrei Mureșanu”: „Nu m-a afectat școala online, ci m-a ajutat să mă axez mai mult pe materiile de BAC”

Lavinia Todoran este absolventă a Colegiului Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița, iar în urma examenului de Bacalaureat a obținut media 10, cu 10 pe linie la toate disciplinele.

În Bistrița-Năsăud au fost obținute două medii de 10 la general în urma bacalaureatului, iar Lavinia se numără printre elevii de top și județului. Lavinia Todoran a obținut nota 10 la Limba și Literatura Română, Istorie și Logică și Argumentare.

Face parte din generația online-fizic, numită și generația de sacrificiu. Ea, însă, s-a adaptat rapid noilor reguli și a ajuns chiar să își „mediteze” proprii colegi. Este modestă și încrezătoare în forțele proprii și a învățat mai repede explicându-le celorlalți.

Profesorii care au îndrumat-o la materiile de Bacalaureat au fost Hîruța Aurelia (Limba și Literatura Română), Mihaela Măierean (Istorie) și Ciutan Brumărel (Logică și Argumentare).

Nu a fost afectată de „online”

„Personal, nu m-a afectat școala online. Dimpotrivă, a fost o perioadă în care m-am putut axa mai mult pe materiile din care a urmat să susțin examenul de Bacalaureat”, a declarat Lavinia, pentru Bistrițeanul.ro.

Nu a luat meditații și a lucrat singură, acasă. Voia o notă mare, însă nu s-a așteptat la 10 pe linie.

„Factorii digitali impuși de contextul pandemic nu au reprezentat o piedică. M-am adaptat noilor condiții și am încercat să abordez situația ca și cum m-aș afla fizic la școală. Foarte important de menționat este că nu am mers la meditații în particular.

Am ascultat de sfaturile profesorilor de la școală și am învățat constant. Ce cred eu că m-a ajutat foarte mult a fost faptul că am încercat să le explic lecțiile, cât mai logic colegilor și, astfel, mi-am sedimentat și eu informațiile mult mai bine. Și nu am ,,vânat’’ nota 10! Într-adevăr, mi-am dorit un rezultat cât mai frumos, peste 9,5″, a mai spus Lavinia.

După ce a trecut cu brio de examenul maturității, CNAM-ista are un mesaj pentru elevii care au susținut și care vor susține examenul de Bacalaureat:

”Să aveți încredere în propriile forțe și să nu vă comparați cu alți elevi! Nu urmăriți să obțineți doar note mari, mai importante sunt informațiile pe care reușim să le adunăm pe parcursul celor patru ani de liceu”.

Își dorește să urmeze studiile universitare în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca,  la Facultatea de Litere.

Felicitări și mult succes în continuare! 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?