22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO: Legea pumnului! Un bărbat a luat la bătaie un adolescent de 18 ani, pe un teren de sport din Rebrișoara

Un adolescent de 18 ani a fost luat la bătaie, în weekend, pe un teren de sport din Rebrișoara. Se pare că acesta ar fi intrat în conflict cu fiul agresorului, un bărbat de 40 de ani, din localitate. În ciuda faptului că incidentul a fost filmat, iar polițiștii au intrat în posesia filmării, victima nu dorește să depună plângere împotriva bărbatului.

Incidentul s-a produs în acest weekend, pe un teren de sport din comuna Rebrișoara. Un bărbat de 40 de ani din localitate a luat la bătaie un adolescent de 18 ani, care lucrează în zonă.

Se pare că bărbatul a intervenit pentru fiul său, care intrase într-un conflict cu tânărul agresat. Totul a fost filmat, iar întreaga scenă a ajuns pe rețelele de socializare.

Fimulețul a ajuns și la oamenii legii, care nu prea pot să facă mare lucru, având în vedere faptul că tânărul agresat refuză să depună plângere penală. Bărbatul de 40 de ani se va alege doar cu o amendă.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au identificat un tânăr, de 18 ani, din Beclean, care ar fi fost agresat de un bărbat, de 40 de ani, din Rebrișoara. Polițiștii au luat legătura cu tânărul în cauză, iar acesta nu dorește efectuarea de cercetări cu privire la infracțiunea de lovirea sau alte violențe. În ceea ce îl privește pe bărbatul de 40 de ani, acesta va fi sancționat conform Legii nr. 61/1991”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Foto: mesager24 Facebook

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Animal si tatăl, ca și fiul! Fiuso a avut conflict. Pai de bun ce e? Cum sa îți faci dreptate cu pumnul? Daca il santajeaza pe cel ce a fost batut sa nu depună plangere? Ce legi are tara asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...