22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Aquabis: Se întrerupe apa astăzi pe străzile Dragoș Vodă și Împăratul Traian din Bistrița

Se întrerupe apa astăzi, 27 februarie 2023, pe străzile Dragoș Vodă, Valeria Peter Predescu și Împăratul Traian din Bistrița, anunță Aquabis.

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 27 februarie 2023, între orele 10.00 – 16.00, în BISTRIȚA, pe strada Dragoș Vodă și VP Predescu – Total, iar pe strada Împăratul Traian – Parțial.

Între orele 16.00 – 20.00, din cauza unor probleme electrice, este posibil să se înregistreze LIPSĂ PRESIUNE sau chiar LIPSĂ APĂ în patru localități.

Este vorba despre Feleac, Nușeni, Beudiu și Vița.

Echipele de lucru Electrica se află la fața locului. Se lucrează pentru remedierea problemelor de ordin electric, astfel încât să reușim în cel mai scurt timp pornirea grupului de pompare a apei.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...