23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Aquabis: Avarie pe o stradă din Beclean și două străzi din Bistrița

O avarie a fost semnalată astăzi, 28 iunie 2021, pe o stradă din Beclean. Pe alte două străzi din Bistrița locuitorii rămân fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis.

Astăzi, 28 iunie 2021, de la orele 21.30, se va sista furnizarea apei în Viile Tecii. Furnizarea apei se va relua marți, 29 iunie 2021, la orele 16.00.

În acest interval orar se vor efectua  unele  lucrări de remediere a unei avarii, au mai precizat cei de la Aquabis.

Tot azi, de la ora 13:00 până la ora 15:00, se va sista PARȚIAL  furnizarea apei potabile în localitatea  Beclean, pe strada Obor.

În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei. 

De la  ora 15:00 până la ora 18:00, se va sista PARȚIAL  furnizarea apei potabile in localitatea Bistrița, pe străzile Valea Jelnei și Tabără.

În acest interval orar  se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: