16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Aquabis: Avarie pe o stradă din Beclean și două străzi din Bistrița

O avarie a fost semnalată astăzi, 28 iunie 2021, pe o stradă din Beclean. Pe alte două străzi din Bistrița locuitorii rămân fără apă potabilă pentru câteva ore – anunță Aquabis.

Astăzi, 28 iunie 2021, de la orele 21.30, se va sista furnizarea apei în Viile Tecii. Furnizarea apei se va relua marți, 29 iunie 2021, la orele 16.00.

În acest interval orar se vor efectua  unele  lucrări de remediere a unei avarii, au mai precizat cei de la Aquabis.

Tot azi, de la ora 13:00 până la ora 15:00, se va sista PARȚIAL  furnizarea apei potabile în localitatea  Beclean, pe strada Obor.

În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei. 

De la  ora 15:00 până la ora 18:00, se va sista PARȚIAL  furnizarea apei potabile in localitatea Bistrița, pe străzile Valea Jelnei și Tabără.

În acest interval orar  se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.