21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Aquabis: Avarii accidentale, în trei localități din Bistrița-Năsăud

Câteva avarii accidentale s-au produs în trei localități din Bistrița-Năsăud, anunță Aquabis. Cât timp vor fi afectați locuitorii din zonă:

Din cauza unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei potabile, se va sista furnizarea apei reci în localitatea Năsăud, pe str. Podirei. Măsura se aplică începând de astăzi, 10 mai 2020, de la ora 10:30 până mâine, 11 mai 2020, ora 15:00, pentru remediere”, anunță Aquabis.

Tot începând de astăzi, 10 mai 2020 ora 10:45, se va sista furnizarea apei potabile în Ciceu Giurgești și Negrilești.

Măsura este luată datorită unei avarii accidentale, pe conducta de distribuție a apei reci. Se fac eforturi pentru remedierea defecțiunii până mâine, 11 mai, la ora 18:00.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...