6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: Chef în miez de noapte, într-o parcare din Năsăud! Apoi ar fi făcut ture cu mașina prin oraș, beți fiind!

Distracție în miez de noapte în zona unei parcări din Năsăud. Mai mulți tineri au fost surprinși ascultând muzică în mașină și consumând ceva ce părea a fi alcool. La un moment dat pleacă, se întorc și continuă distracția. Un bărbat vine să-i certe, dar ajung să bea toți împreună. UPDATE:

O zonă liniștită, între blocuri, în Năsăud, devine periodic zonă de chef al unor tineri. În parcarea de pe Miron Cristea, în apropiere de gară, își fac simțită prezența mai mulți tineri care chefuiesc… în mașină.

S-a întâmplat serile trecute, când trei tineri au venit cu o mașină, și în timp ce ascultau muzică, după miezul nopții, consumau și ceva ce părea a fi alcool.

La un moment dat pleacă, dar se reîntorc. Conform imaginilor surprinse, la un moment dat apare și un locatar. Îi ceartă și le adresează injurii, spunându-le că e obosit și vrea să doarmă.

Nu trec decât câteva momente, până ce unul dintre cei trei petrecăreți îi întinde o sticlă, și încep să bea toți patru.

După mai bine de un ceas de la începutul chefului, locatarul merge să doarmă, iar petrecăreții părăsesc parcarea.

Conform celor din zonă, nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Pe lângă că perturbă liniștea, în miez de noapte, cel mai mare pericol ar fi cel al condusului în stare de ebrietate.

Cum nimeni nu a sunat la 112, petrecăreții au scăpat nepedepsiți.

[arve url=”https://youtu.be/cL23__nHOv4″ /]

UPDATE 15.30

Unul dintre bărbații surprinși în filmare a luat legătura cu redacția Bistrițeanul.ro, pentru a explica faptul că s-a încercat oprirea chefului, omenește, în loc să se apeleze la a suna la poliție. Din cei patru surprinși în imagine, doi ar fi fost cei ce tulburau liniștea, iar doi, locatari coborâți să le spună să plece.

Totul a început așa: dormeam, am fost trezit din somn de celebrul Ghiță Munteanu și am observat că muzica respectivă venea dintr-o mașină bleu-marin cu numere străine. Am decis să coborâm să aplanăm toată situația. Prietenul meu s-a îmbrăcat complet, iar eu am coborât în pijama și șlapi, după cum se poate observa și în filmarea în care apar. Ajunși la acel autovehicul, bineînțeles că Ghiță Munteanu era prezent încă, le-am spus celor două persoane, care aveau în jur de 35-40 de ani, să oprească muzica pentru că deranjează toată zona. Prietenul meu, nervos fiind, l-a tras jos pe cel de la volan, ca în filme, dar mai mult de atât nu s-a întâmplat, în sensul agresivității fizice sau a lovirilor. Eu nu am spus nimic, doar îl lăsam pe el să se certe cu ei. În cele din urmă, ei au înțeles și și-au asumat vina, însă îl tot băteau la cap să bea cu ei, așa că el a băut doar o gură de bere, după care am scăpat de gura lor și am purces spre apartament. După acel moment, Ghiță Munteanu și-a oprit concertul și s-a restabilit ordinea în cartier. Totul a durat maxim cinci minute, să spun așa, în momentul din care noi am decis să coborâm, până am urcat înapoi” a explicat P.A.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!