11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

BISTRIȚA: Continuă înlocuirea contoarelor inteligente. Ce străzi sunt vizate săptămâna viitoare

La Bistrița continuă procesul de înlocuire a celor 11000 de contoare clasice cu contoare de ultimă generație. Săptămâna viitoare, Aquabis va interveni pe 16 străzi. 

Străzile pe care echipele vor interveni pentru demontarea contoarelor vechi, respectiv montarea celor noi sunt următoarele:

  • Tărpiului, Aleea Greuceanu, Ioan Slavici,
  • Subcetate, Irisului, Orhideei, Busuiocului, Macului,
  • Magnoliei, Bujorului, Colinei, Lavandei, Mușcatei, Freziei, Cameliei, Anemonei.

Reamintim faptul că procesul de montare a apometrelor de ultimă generație face parte din proiectul Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă. Acesta a fost demarat la începutul lunii iunie.

Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478”, precizează Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...