-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Aquabis: Când se finalizează lucrările de mentenanță la rezervorul de pe Dealul Jelnei

În perioada 22—25 noiembrie 2022 au fost planificate lucrări de mentenanță cu o complexitate ridicată la rezervorul de apă situat în Dealul Jelnei. Aquabis a transmis când se vor finaliza lucrările.

Aquabis a transmis astăzi, într-un comunicat de presă, că lucrările la rezervorul de pe Dealul Jelnei au fost realizate doar parțial în noiembrie. Și asta din cauza unor motive tehnice care au survenit la compania contractată pentru a executa lucrările. 

În intervalul 5-6 decembrie 2022, Aquabis a programat finalizarea lucrărilor la rezervorul de apă situat în Dealul Jelnei.

Finalizarea acestor lucrări implică sistarea totală a apei în intervalul 5-6 decembrie 2022 pentru imobilele situate la cote mai înalte din localitățile Jelna, Monariu, Buduș, Budacu de Jos, Simionești, Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței. Vor fi afectate, de asemenea, și străzile Valea Jelnei, Câmpului, Dâmbului, Taberei, Codrului, Pajiștei, Fotbaliștilor.

Având în vedere faptul că nu există modalități alternative de alimentare cu apă a acestor zone, în tot acest interval, vom furniza utilizatorilor casnici și operatorilor economici apă cu cisterna.

Totodată, rugăm consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere o parte din necesarul aferent perioadei de sistare anunțată.

Cisternele Aquabis vor furniza apă după următorul program:

  • în localitățile Monariu, Simionești, Buduș, Budacu de Jos – în intervalele orare 09.00-12.00 și 15.00-18.00 – vehiculul cu numărul de înmatriculare B 36 RAB
  • în localitățile Orheiu Bistriței, Petriș, Satu Nou – în intervalele orare 09.00-12.00 și 15.00-18.00 – vehiculul cu numărul de înmatriculare B 39 RAB
  • Str Valea Jelnei, Câmpului, Dâmbului, Taberei, Codrului, Pajiștei, Fotbaliștilor – în intervalele orare 09.00-12.00 și 15.00-18.00 – vehiculul cu numărul de înmatriculare B 43 RAB

Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat în aceste zile. Ne arătăm totala deschidere în gestionarea situațiilor expuse de abonații noștri. Vă vom ține la curent și vom furniza informații actualizate pe măsură ce se desfășoară lucrările la rezervorul de apă.

Vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0263 214 014 / 0372 742 478 și pe adresa de email [email protected]”, a mai transmis conducerea Aquabis SA.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: