12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Aquabis: Ce trebuie să faci pentru a preveni înghețarea apometrelor și lipsa apei în gospodărie

Pentru a evita eventualele neplăceri legate de înghețarea apometrelor și – implicit – de lipsa apei în gospodăriile dumneavoastră, S.C.Aquabis S.A. vă oferă câteva recomandări:

SC Aquabis SA vă recomandă ca – în măsura posibilităților – să vă protejați apometrele și branșamentele din căminele de vizitare aflate pe proprietățile dumneavoastră.

Protejarea se poate face cu materiale textile și izolante consistente.

Sunt expuse mai mult înghețului apometrele și branșamentele amplasate la mai puțin de 1.20 m adâncime .

În Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă și canal din județul Bistrița-Năsăud, Anexa 1 la Hotărârea 18/30.09.2014, Capitolul 4, se precizează care sunt Drepturile și obligațiile utilizatorului.

  • În situația în care căminul de vizitare a apometrului se află pe proprietatea utilizatorului sau la limita proprietății – acesta va asigura curățenia și integritatea sistemelor de măsurare a consumului de apă.
  • Orice reparație sau înlocuire de contor care se datorează unei cauze străine de voința operatorului (îngheț, incendiu, șoc exterior) este efectuată de către operator pe cheltuiala exclusivă a utilizatorului.

Vă mulțumim pentru că sunteți beneficiarii serviciilor noastre și vă asigurăm de tot respectul.

S.C.  AQUABIS  S.A.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: