-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Aquabis: Ce trebuie să faci pentru a preveni înghețarea apometrelor și lipsa apei în gospodărie

Pentru a evita eventualele neplăceri legate de înghețarea apometrelor și – implicit – de lipsa apei în gospodăriile dumneavoastră, S.C.Aquabis S.A. vă oferă câteva recomandări:

SC Aquabis SA vă recomandă ca – în măsura posibilităților – să vă protejați apometrele și branșamentele din căminele de vizitare aflate pe proprietățile dumneavoastră.

Protejarea se poate face cu materiale textile și izolante consistente.

Sunt expuse mai mult înghețului apometrele și branșamentele amplasate la mai puțin de 1.20 m adâncime .

În Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă și canal din județul Bistrița-Năsăud, Anexa 1 la Hotărârea 18/30.09.2014, Capitolul 4, se precizează care sunt Drepturile și obligațiile utilizatorului.

  • În situația în care căminul de vizitare a apometrului se află pe proprietatea utilizatorului sau la limita proprietății – acesta va asigura curățenia și integritatea sistemelor de măsurare a consumului de apă.
  • Orice reparație sau înlocuire de contor care se datorează unei cauze străine de voința operatorului (îngheț, incendiu, șoc exterior) este efectuată de către operator pe cheltuiala exclusivă a utilizatorului.

Vă mulțumim pentru că sunteți beneficiarii serviciilor noastre și vă asigurăm de tot respectul.

S.C.  AQUABIS  S.A.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.