4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

O firmă din BN, în topul exploatatorilor de lemn cu cele mai mari cifre de afaceri

O firmă din Bistrița-Năsăud a reușit să își croiască drumul în topul exploatatorilor de lemn din țară cu cele mai mari cifre de afaceri. De asemenea, Bistrița-Năsăud este în topul județelor cu cele mai multe firme care au drept domeniu de activitate exploatarea lemnului.

Potrivit unei analize realizate de compania de consultanță Frames, în 2019, afacerile din domeniul exploatărilor forestiere și prelucrării lemnului vor atinge cel mai ridicat nivel din istorie. Cele peste 6.000 de firme din acest domeniu vor înregistra afaceri estimate la peste 2,5 miliarde de euro.

Focusul din acest sector pare să fie pe Bucovina, Maramureș și Moldova. Județul nostru are și el un exploatator în top 10 al firmelor din domeniu cu cele mai mari cifre de afaceri.

Este vorba despre Silvania Internațional Prod, care, cu o cifră de afaceri de 89,7 milioane de lei (adică în jur de 20,4 milioane de euro), se află pe locul 6.

Bistrița-Năsăud se regăsește în clasamentul național și când vine vorba despre numărul de firme care activează în acest domeniu. Județul nostru se află pe locul 7, cu 275 de firme înregistrate. Cele mai multe firme, 758, sunt înregistrate în județul Suceava, fiind urmat de Harghita (451) și Argeș (382).

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: