-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Aquabis: Fără apă, pe una dintre străzile din Năsăud, până mâine

Astăzi, 16 aprilie 2019, de la ora 15:15, până mâine, 17 aprilie 2019 la ora 12:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Năsăud, pe strada Valea Caselor (partea dreaptă).

Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Tot astăzi, datorită unei avarii pe conducta de distribuție a apei către întreaga localitate – se va sista TOTAL apa în Ilva Mică, între orele 16:15 și 22:00. Avaria a fost provocată de firma care lucrează la drumul principal din Ilva Mică.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Înainte de consum, locuitorii din Năsăud afectați de această măsură, precum și cei din Ilva Mică, sunt rugați să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.  Telefon Dispecerat: 0263/21.31.17 şi  0372/742478.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.