20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Bistrița, Colibița și alte cinci localități

Colibița și alte cinci localități din Bistrița-Năsăud rămân fără apă potabilă pentru câteva ore, astăzi, 4 octombrie 2021, anunță Aquabis. 

Luni, 04 octombrie 2021,  între orele 14:45 – până la remediere (23:00), se va sista furnizarea apei, pe reţeaua de distribuție OL 400.

Vor fi afectate parțial de lipsa apei potabile strada Calea Clujului și cartierul Viișoara din Bistrița. Vor fi afectați inclusiv agenții economici din zonă, anunță Aquabis.

Între orele 09.00 –13.00, se va sista furnizarea apei potabile în Nimigea de Jos, Nimigea de Sus , Mocod și Florești.

În acest interval orar se vor efectua unele lucrări de extindere a rețelelor de apă.

De la ora 09:00 până la ora 12:00,  se va sista TOTAL  furnizarea apei potabile în Colibița.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de verificare rețea de distribuție a apei.

De la ora 09:00 până la ora 12:00, se va sista PARȚIAL furnizarea apei potabile în localitatea Salva, pe strada Mănăstirii.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.