4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

START proiect HAPPY CATS: O casă, un orfelinat, un loc de liniște și vindecare pentru necuvântătoare

Se dă startul unui nou proiect dedicat pisicuțelor, la Bistrița. Boutique HAPPY CATS vrea să fie un orfelinat, o casă, un loc de vindecare și liniște pentru necuvântătoare. Dar acest proiect NU poate să funcționeze fără ajutorul vostru:

Doar vara aceasta, împreună cu voluntarii noștri, am salvat cel putin 50 de pisici, de suflete nevinovate, și toate au ajuns în adopții reușite și sunt fericite lângă OMUL lor” explică bistrițeanca Alina Buhai.

Așa s-a ajuns la concluzia că e nevoie de CEVA mai mult pentru a veni în sprijinul acestor necuvântătoare, a acestor suflețele. Văzând un proiect de la București, a luat naștere realizarea Boutique-ului Happy Cats.

Dar așa ceva nu se poate face decât cu contribuția comunității.

”Anunțăm, mai hotărâți ca niciodată, că suntem gata să facem o căsuță a pisicilor, un adăpost, un locusor unde sa adunam pisicile abandonate. Aici să le tratăm, să le oferim dragoste, să le ajutăm saăiubească oamenii și să prindă încredere în oameni. Să fie un loc unde, cei care doresc să adopte, să poată veni oricând să o facă. Să fie un loc unde cei triști își vor putea alunga tristetea și vor putea citi o carte alături de aceste suflete minunate.

Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, al tuturor celor care iubiți aceste suflete mirifice! Aceste vietăți cândva, erau ridicate la rangul de zeități. Cu mâinile de aur ale sotului meu Daniel Ștefan Buhai și cu ajutorul donațiilor voastre, vom face cea mai frumoasă casă pentru pisici din toată țara. Casă, orfelinat, adăpost… Spuneți-i cum vreți voi. Dar AJUTAȚI-NE!!” transmit Salvatorii Sufletelor Nimănui.

CUM puteți ajuta

Cei care doriți să vă implicați în proiect, o puteți face donând în contul de mai jos:

Cont lei : RO11BTRLRONCRT0595549001
ASOCIATIA SALVATORII SUFLETELOR NIMANUI
Cont euro: RO58BTRLEURCRT0595549001
ASOCIATIA SALVATORII SUFLETELOR NIMĂNUI
Revolut 0749065009
BT Pay 0749065009
Totodată, rog pe toți cei care dețin o afacere să ne lase să amplasăm urne unde lumea poate dona în acest scop” mai spun salvatorii necuvântătoarelor.
Avem în plan foarte multe în ceea ce privește această casă a pisicilor fără stăpân. Vom face inclusiv târguri pentru strângere de fonduri (primul târg va avea loc chiar luna viitoare), târguri pentru adopții, spectacole în care iubitorii de animale vor putea sprijini asociația noastră. Iar începând cu data de 15 octombrie, deschidem boutique-ul Happy Cats” spun, mai hotărâți ca niciodată, Salvatorii Sufletelor Nimănui.
Iubirea față de pisici e o boală și nu se mai vindecă niciodată. Dar e o boală atât de frumoasă! 
E de ajuns să începi cu o pisică și nu te mai poți opri! 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. am dori o implicare foarte serioasa si din partea primariei prin serviciile publice, in sensul controaleleor fata de detinatorii de animale, la bloc sau la curte. Asta pentru ca desi acestea ar trebui sa fie sterilizate si sa detina carnet de inregistrare , 95% nu sunt nici inregistrate nici sterilizate. Din acest motiv vedem atata cruzime , animale mici abandonate, batute, legate in saci, etc……….. ce face primaria? ca uite oameni de bine stiu cum sa faca!!!! pe cine putem da in judecata ca nu isi face treaba din punctul asta de vedere, de la primarie????????????? caci este lege si deci trebuie aplicata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...