9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în cinci localități ale județului

Se va sista apa potabilă astăzi, 14 iunie 2021, în cinci localități din Bistrița-Năsăud – anunță Aquabis.

Astăzi, 14 iunie 2021, între orele 10:00 – 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile Jelna, Budacu de Jos, Simionești și Monariu.

În acest interval orar  se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Tot astăzi, între orele 10:30 – 12:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Maieru, pe strada Ulița Mare.

În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Datorită unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei din Șieu, începând de azi 14 iunie 2021, ora 21:00 se va sista parțial furnizarea apei potabile, până la remediere.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.