-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Aquabis: Fără apă rece azi, pe strada Gării, din Bistrița. Apa NU va fi potabilă, timp de trei zile, în șase localități din Bistrița-Năsăud

Astăzi, 30 mai 2020, între orele 09:30 – 16:00, se va sista parțial furnizarea apei reci în Bistrița, pe strada Gării. Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.

Începând cu data de 1 iunie 2020 și până în 3 iunie 2020, apa din șase localități ale județului nu va fi potabilă, anunță Aquabis. Vor fi afectate localitățile Maieru, Anieș, Rodna, Șanț, Valea Mare și Lunca Ilvei.

În aceste localități apa nu va putea fi folosită în scop POTABIL, ci doar în scop MENAJER – subliniază cei de la Aquabis.

Timp de trei zile, între 1 și 3 iunie, se vor executa unele lucrări de spălare rețele de aducțiune și distribuție precum și a rezervoarelor de capăt. Apa va fi așadar HIPERCLORINATĂ! NU O FOLOSIȚI ÎN SCOP POTABIL!”, transmite Aquabis.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat: 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...