19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă azi pe strada Vasile Goldiș din Bistrița, în Piatra, Buduș și Budac

În vederea efectuării unor lucrări de lucrări de remediere la rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile, astăzi 23 mai 2023, de la ora  10.00 – până  la ora 13:00 în localitatea Piatra – Parțial.

Se întrerupe apa potabilă astăzi, de la ora  09.40 – până  la ora 16:00, și în municipiul Bistrița, str. Vasile Goldiș – Total.

Între orele 11.30 – 17:00, se întrerupe apa în localitatea Budac (total) și Buduș (parțial).

De la ora 15.30 – până  la ora 21:00, se întrerupe apa potabilă în Unirea, str. Aerodromului – Total.

Între orele 20:00 – 23.00 (estimativ), se întrerupe apa în localitatea Jelna – parțial și în localitățiile Buduș, Budacul de Jos, Simionești și Monariu – total.

**********************

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?