16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă în Maieru, Sângeorz, Măluț și Braniștea

Se întrerupe apa potabilă astăzi, 22 martie 2023, pe strada Tudor Jarda din Bistrița, în Maieru, Sângeorz, Măluț și Braniștea, anunță Aquabis. 

În vederea remedierii unei avarii, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 22 martie 2023, de la ora 22.00 până mâine 23 martie 2023 la ora 07:00 (estimativ) în orașul Sângeorz-Băi.

De la ora 12.15 până la ora 17.30 (estimativ) în Bistrița, se întrerupe apa pe străzile Tudor Jarda și adiacente.

De la ora 09.00 până la ora 14.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Maieru, pe strada Valea Caselor.

De la ora 09.00 până la ora 16.00 (estimativ) se întrerupe apa potabilă în Sângeorz Băi, pe străzile Izvoarelor, Perșa, După Borcut, Valea Mihuții și Grâului

De la ora 09.00 până la ora 14.00 (estimativ) în localitățile Măluț și Braniștea.

*****

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...