19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în Teaca, Bistrița, Sângeorz, Beclean, Arcalia, Rusu Bârgăului

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 8 iulie 2024, de la ora 08:30 până  la ora 15:00 (estimativ), în localitatea Sângeorz Băi pe străzile Malului și Lalelelor – total.

Între orele 18:30 – 20:30 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Teaca – total.

Între orele 15:30 – 17:30 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Ciceu Giurgesti, de la Primărie către Dumbraveni– Parțial.

Între orele ora 11:30 – 15:00 (estimativ), se sistează apa potabilă în Bistrița, pe străzile Vișinului și Pescarului – Total.

De la ora 10:30 până la 14:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în localitatea Arcalia, pe strada Bucureni – total.

Între orele 11:00 – 15:00 (estimativ), se sistează apa potabilă în Beclean, pe strada Codrului – parțial.

Între orele 11:00 – 15:00 (estimativ), se întrerupe apa potabilă în Livezile și Rusu Bârgăului Parțial, Dumbrava și Valea Poieni – Total.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

AQUABIS îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.