9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Aquabis: Lucrări de spălare a rezervorului și rețelelor de apă, în Lechința

Se vor executa lucrări de spărare a rezervorului și rețelelor de apă, în Lechința – anunță Aquabis. Cum vor fi afectați locuitorii:

Mâine, 6 octombrie 2020, între orele 10:00 și 15:00, se vor executa lucrări de spălare a rezervorului, cât și a rețelelor de aducțiune și distribuție din Lechința.

În localitațile Lechința și Vermes se va resimți lipsă presiune sau chiar lipsă apă.

După terminarea lucrărilor apa va fi hiperclorinată și nu poate fi consumată decât după ora 18:00. Mulțumim de ințelegere”, au subliniat cei de la Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.