21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

PMP a bătut palma cu PNL! Ionuț Simionca ar putea fi marele câștigător din alianță

Astăzi, conducerea PNL aprobă protocolul de alianță cu PMP pentru consiliile județene și cele locale. Alianța de la nivel național îi poate aduce liderului de la Bistrița, Ionuț Simionca, tot ce a cerut.

Alianța va fi bătută în cuie astăzi, la nivel național, urmând ca în fiecare județ să se împartă funcțiile atât la consiile județene, cât și în cepe locale. Implicit, liberalul Ioan Turc va bate palma cu  Ionuț Simionca, liderul PMP, cu care s-a și bătut pentru fotoliul de primar.

Ce înseamnă această alianță la nivel local? Ei bine, Ionuț Simionca are șanse mari să primească tot ce cere și anume: un post de vicepreședinte la Consiliul Județean, unul de viceprimar la Primăria Bistrița. De asemenea, Simionca a cerut 21 de posturi de viceprimar în tot atâtea comune.

Marele perdant al acestei înțelegeri pare să fie USR, cel puțin în Bistrița-Năsăud. Bistrițeanul.ro a făcut o analiză a situației în care se află partidele, pe care o puteți citi AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...