0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

PMP a bătut palma cu PNL! Ionuț Simionca ar putea fi marele câștigător din alianță

Astăzi, conducerea PNL aprobă protocolul de alianță cu PMP pentru consiliile județene și cele locale. Alianța de la nivel național îi poate aduce liderului de la Bistrița, Ionuț Simionca, tot ce a cerut.

Alianța va fi bătută în cuie astăzi, la nivel național, urmând ca în fiecare județ să se împartă funcțiile atât la consiile județene, cât și în cepe locale. Implicit, liberalul Ioan Turc va bate palma cu  Ionuț Simionca, liderul PMP, cu care s-a și bătut pentru fotoliul de primar.

Ce înseamnă această alianță la nivel local? Ei bine, Ionuț Simionca are șanse mari să primească tot ce cere și anume: un post de vicepreședinte la Consiliul Județean, unul de viceprimar la Primăria Bistrița. De asemenea, Simionca a cerut 21 de posturi de viceprimar în tot atâtea comune.

Marele perdant al acestei înțelegeri pare să fie USR, cel puțin în Bistrița-Năsăud. Bistrițeanul.ro a făcut o analiză a situației în care se află partidele, pe care o puteți citi AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...