26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO: Colorează-ți casa, biroul, restaurantul sau magazinul în culorile toamnei! Cu aranjamente inedite și inspirate de la Euforia Floral Boutique

De noi depinde să ne înconjurăm de frumos, de lucruri simple care să ne coloreze viața și zilele, să facem din fiecare zi o sărbătoare. Iar dacă vreți să faceți din această toamnă o sărbătoare, să vă bucurați de culorile ei cât mai mult timp, puteți alege decorațiunile cu flori naturale ieșite din mâna Alexandrei Gîța, artistul florist care își pune semnătura pe toate buchetele și aranjamentele delicate sau impunătoare pe care le găsiți oricând de luni până duminică la Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Independenței.

În ultimele zile, Alexandra Gîța a lucrat intens la aranjamentele naturale de toamnă, gândite special să vă coloreze și lumineze zilele oriunde aveți un spațiu care are nevoie de culori calde. Acasă, la birou, într-un magazin sau într-un restaurant un aranjament de toamnă va aduce cu el bucuria toamnei. Folosind dovlecei, spice, flori, coșuri sau lădițe de lemn din mâinile artistului florist din spatele Euforia Floral Boutique au ieșit aranjamente unice, inspirate, inedite, pe gustul tuturor și pentru orice buzunar.

De altfel, Alexandrei Gîța îi place să se lase inspirată de anotimpuri, oameni, evenimente și poate oricând să creeze ceva special, dedicat unui anume moment sau unei anume trăiri jucându-se cu florile, iar clienții săi știu asta, iar atunci când o sună pentru a comanda un buchet sau un aranjament îi spun doar evenimentul pentru care au nevoie și bugetul alocat, iar mai apoi lasă totul în mâinile Alexandrei.

Puteți plasa oricând comenzi pe WhatsApp la numărul 0752195270 sau dacă sunteți departe de casă și vreți să plasați o comandă online puteți de oriunde, simplu, accesând doar www.euforiaonline.ro, pagina web unde veți găsi propuneri de buchete care să vă ajute să găsiți sau să comandați fix ceea ce vă doriți. Pe pagina lor de Facebook – Euforia Floral Boutique sau pe Instagram veți găsi sute de buchete, cutii cu flori și aranjamente realizate de-a lungul anilor, iar dacă le urmăriți conturile din social media rămâneți la curent cu toate noutățile și ofertele.

Florăria Euforia Floral Boutique este deschisă zilnic, de luni și până duminică, la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...