13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Aquabis: Mesaj important pentru locuitorii din Sîngeorz-Băi, Lunca Ilvei, în continuare fără apă potabilă

Aquabis transmite un mesaj important pentru o parte din locuitorii stațiunii Sîngeorz-Băi. În Lunca Ilvei au survenit probleme tehnice legate de reductoarele de presiune:

În data de 25.05.2021 se va sista furnizarea apei potabile pe vechea rețea de pe str. Garoafelor și Republicii.

Este vorba despre zona cuprinsă între Primărie și Fabrică.

Vă rugăm ca până la data menționată să vă racordați la noua rețea care alimentează respectivele străzi”, transmit cei de la Aquabis.

În Lunca Ilvei se lucrează încă din 18 mai la repararea reductoarelor de presiune.

Apa potabilă a fost sistată din 18 mai, inițial pe câteva străzi. Ulterior, sistarea apei potabile s-a prelungit.

Aquabis anunță că „din cauza unor probleme tehnice legate de Reductoarele de Presiune – apa potabilă rămâne sistată în toată localitatea Lunca Ilvei până joi, 20 mai 2021, orele 18.00”.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.