-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Aquabis: Noi străzi din Bistrița care vor avea contoare de ultimă generație

În Bistrița continuă procesul de înlocuire a celor 11000 de contoare clasice cu apometre electronice care oferă posibilitatea citirii de la distanță – transmite Aquabis.

În zilele următoare, se vor monta contoare inteligente pe următoarele străzi din Sigmir:

 • Alunișului, Bisericii, Burgas, Strada Principală,
 • Valea Măgherușului, Drumul Sigmirului, Cailei,
 • Aleea Coacăzelor, Drumul Cailei Vechi, străzile Forestierului, Iazului, Ridul după Sat, Roșioarei, Secundară, Valea Stânelor.
 • De asemenea, este vizată și strada Speranței din Viișoara.

Simultan, o parte din echipe vor reveni la locațiile unde din motive tehnice sau din cauza lipsei accesului la căminul de apometru nu au reușit să schimbe contorul.

Rugăm pe această cale abonații care au primit înștiințări în poștă să ne contacteze pentru programarea procedurii de înlocuitre a contorului.

Reamintim faptul că procesul de schimbare a apometrelor face parte din proiectul Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă, demarat la începutul lunii iunie.

Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478”, transmite conducerea Aquabis. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Nu inteleg de ce tot marsati pe aceste contoare, e apa mai buna, e mai ieftina, ce are in plus?
  Umblati domnilor la calitatea apei, la presiune, la infomatizarea serviciilor.
  La voi e ca acum 30 de Ani, doua caserite ce sosotesc daca nu nimeresti in pauza de masa. Te trimit la alta pentru citire,la alta pentru modificare consum, dar culmea, totul trece pe la portar, el e dispecerul?!
  Informatizati domnilor, reduceti birocratia si pretul apei, e in top in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...