-0.9 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Aquabis: Noi străzi din Bistrița pe care se vor monta contoare de ultimă generație

Continuă la Bistrița procesul de înlocuire a celor 11.000 de contoare clasice cu apometre electronice care oferă posibilitatea citirii de la distanță continuă – transmite Aquabis.

 În perioada următoare, străzile pe care echipele vor interveni pentru demontarea contoarelor vechi, respectiv montarea celor noi sunt următoarele:

  • Caraiman, Zerfirului, Apicultorilor, Cuza Vodă,
  • Horea, Cloșca, Crișan, Romană, Alexandru Mureșanu, Vasile Pârvan, Gavril Tripon,
  • Oituzului, Dimitrie Cantemir, Eroilor, Arțarilor, Livezi, Valea Căstăilor.

Simultan, o parte din echipe vor reveni la locațiile unde – din motive tehnice sau din cauza lipsei accesului la căminul de apometru – nu au reușit să schimbe contorul.

Rugăm pe această cale abonații care au primit înștiințări în poștă să ne contacteze pentru programarea procedurii de înlocuire a contorului”, transmite conducerea Aquabis.

Procesul de schimbare a apometrelor face parte din proiectul „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă”, care a fost demarat la începutul lunii iunie.

Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478”, mai precizează Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...