28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Aquabis: Noi străzi din Bistrița pe care se vor monta contoare de ultimă generație

Continuă la Bistrița procesul de înlocuire a celor 11.000 de contoare clasice cu apometre electronice care oferă posibilitatea citirii de la distanță continuă – transmite Aquabis.

 În perioada următoare, străzile pe care echipele vor interveni pentru demontarea contoarelor vechi, respectiv montarea celor noi sunt următoarele:

  • Caraiman, Zerfirului, Apicultorilor, Cuza Vodă,
  • Horea, Cloșca, Crișan, Romană, Alexandru Mureșanu, Vasile Pârvan, Gavril Tripon,
  • Oituzului, Dimitrie Cantemir, Eroilor, Arțarilor, Livezi, Valea Căstăilor.

Simultan, o parte din echipe vor reveni la locațiile unde – din motive tehnice sau din cauza lipsei accesului la căminul de apometru – nu au reușit să schimbe contorul.

Rugăm pe această cale abonații care au primit înștiințări în poștă să ne contacteze pentru programarea procedurii de înlocuire a contorului”, transmite conducerea Aquabis.

Procesul de schimbare a apometrelor face parte din proiectul „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă”, care a fost demarat la începutul lunii iunie.

Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478”, mai precizează Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.