8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Aquabis: S-a sistat apa potabilă, în această dimineață, pe strada Sucevei

Astăzi, 12 mai 2022, de la ora 05:00 am fost nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile pe strada Sucevei și străzile adiacente”, a transmis Aquabis. Motivul? A apărut o nouă avarie pe rețeaua de distribuție.

Compania Aquabis a fost nevoită să întrerupă din nou apa potabilă, în această dimineață, pe strada Sucevei. Reluarea furnizării apei se va face după remedierea defecțiunii.

Aquabis SA a transmis și un comunicat de presă în legătură cu situația de pe Sucevei:

În contextul situației neplăcute cu care se confruntă locuitorii de pe strada Sucevei și străzile adiacente datorată discontinuității în furnizarea apei potabile, Aquabis S.A. dorește să aducă în atenția abonaților faptul că această împrejurare a fost cauzată de vechimea rețelei precum și de multiplele lucrări efectuate în zonă.

Astfel, angajații societății s-au confruntat cu o serie de avarii în lanț care au necesitat lucrări complexe de remediere.

Pentru a putea asigura continuitatea alimentării cu apă în această zonă, fără apariția unor situații similare în viitor, s-a decis reabilitarea întregului tronson de conductă. Lucrările sunt deja în derulare.

Deși reabilitarea străzii Sucevei a fost inițial inclusă pe lista de investiții aferentă Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), datorită întârzierilor survenite în urma lucrărilor de remediere a avariilor, cheltuielile de reabilitare vor fi suportate în totalitate de compania noastră.

Informăm pe această cale că pe perioada lucrărilor mai pot exista discontinuități în furnizarea apei potabile, însă vă asigurăm că se vor folosi toate resursele și mijloacele disponibile pentru remedierea căt mai rapidă a acestei situații. De asemenea, o mașină cu apă va fi pusă la dispoziția locuitorilor din zonă pe toată perioada lucrărilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Conducerea Aquabis S.A.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Avantaje ale aluminiului în construcții și proiectare

Arhitecții și proiectanții din ziua de azi sunt într-o căutare permanentă de materiale de construcție sustenabile,...

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...