20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Aquabis: Se sistează apa, astăzi, în Târlişua şi Sângeorz-Băi

Astăzi, 13 septembrie 2019, de la ora 08:30 până la ora 15:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în localitatea Târlişua, pe strada Izvorului.

Măsura este necesară  pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Tot astăzi, de la ora 09:30 până la ora 13:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Sângeorz-Băi. Vor fi afectate  străzile Carpaţilor şi Şoimilor, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale apărute pe conducta de distribuție a apei.

Între între orele 10:40 – 12:40,  se va sista TOTAL furnizarea apei potabile şi în localitatea Rusu  de Jos, pentru intervenţii şi mentenanţă la staţiile de pompare a apei.

Între orele 11:00 – 14:00,  se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Prundu Bârgăului. Vor fi afectate străzile Meseriaşilor, Heniu, Grădiniţei şi Uzinei, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii din Târlişua şi Sângeorz care vor fi afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!