-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Aquabis: Se sistează apa până mâine în câteva localități ale județului

Începând de astăzi, 19 mai 2019, de la ora 17:00, până mâine 20.05.2019 ora 16:00, se  va sista furnizarea apei reci  în localitățile MonariuU și Simionești. Măsura se datorează unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.

Tot astăzi, 19 mai 2019, de la ora 20:00 până mâine, 20 mai 2018 la ora 20:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile JELNA, Orheiul Bistriței, Budacul de jos și Buduș. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectați de sistarea apei sunt rugați ca, înainte de consum, să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat: 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.