21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Aquabis: Se sistează apa potabilă în Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionești

Se sistează apa potabilă astăzi, 3 august 2022, în Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionești – anunță Aquabis. În zonă s-a produs o avarie.

Astăzi, 3 august 2022, de la ora 15:00 până la ora 19:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionesti. 

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

****

Frecvența redusă de precipitații și suprasolicitarea sistemului de alimentare cu apă îngreunează în această perioadă acumularea de apă în rezervoare. Măsura de sistare, pe timp de noapte (de la ora 19:00 până la ora 06:00, începând din 3 3ugust 2022 – până în 4 august 2022), este necesară pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Se va sista TOTAL furnizarea  apei potabile ( în intervalul orar menționat mai sus ) în localitățile Jelna, Petriș, Orheiu Bistriței, Satu Nou, Simionești, Monariu, Buduș și Budacu de Jos”, transmite Aquabis.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: