12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Aquabis: Se sistează apa potabilă în Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionești

Se sistează apa potabilă astăzi, 3 august 2022, în Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionești – anunță Aquabis. În zonă s-a produs o avarie.

Astăzi, 3 august 2022, de la ora 15:00 până la ora 19:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile Buduș, Budacu de Jos, Monariu și Simionesti. 

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

****

Frecvența redusă de precipitații și suprasolicitarea sistemului de alimentare cu apă îngreunează în această perioadă acumularea de apă în rezervoare. Măsura de sistare, pe timp de noapte (de la ora 19:00 până la ora 06:00, începând din 3 3ugust 2022 – până în 4 august 2022), este necesară pentru ca nivelul apei din rezervoare să atingă cote optime.

Se va sista TOTAL furnizarea  apei potabile ( în intervalul orar menționat mai sus ) în localitățile Jelna, Petriș, Orheiu Bistriței, Satu Nou, Simionești, Monariu, Buduș și Budacu de Jos”, transmite Aquabis.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!