21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Armata a preluat conducerea spitalului din Suceava. Medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, în noua echipă de conducere

Armata a preluat conducerea Spitalului Județean Suceava. Totul s-a întâmplat după ce noii manageri și-au dat demisia din cauza haosului generat de pandemia de coronavirus. În noua echipă de conducere a spitalului se află și medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița.

Ministerul Apărării Naţionale a preluat ieri conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Totul s-a întâmplat după ce managerii şi-au dat demisia în urma haosului generat de modul în care a fost gestionată pandemia de COVID-19.

Potrivit informaţiilor anunţate de minister, cel care a preluat conducerea spitalului, devenind astfel manager, este colonelul medic Daniel Derioiu.

„Echipa, care va asigura managementul medical și operațional al unității sanitare, va fi constituită din manager – colonelul medic Daniel Derioiu, director medical – locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, șef al logisticii – maior Lupașcu Bebi, iar ofițer de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci”, informează Ministerul Apărării Naționale.

Noul director medical al Spitalului Județean Suceava, locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, este medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița.

Vă reamintim că 200 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava sunt infectate cu coronavirus și, în total, peste 700 de oameni din județ au fost testați pozitiv. Municipiul Suceava și alte opt localități au fost puse sub carantină.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...