11.7 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 8, 2022

Arme albe, droguri, aparat de tatuat sau bijuterii, printre obiectele interzise găsite la deținuții din Penitenciarul Bistrița

Anul trecut, la deținuții din Penitenciarul Bistrița au fost găsite 31 de obiecte interzise. Printre ele se numără arme albe, droguri, un aparat de tatuat, alcool sau bijuterii.

Potrivit unui raport al Penitenciarului Bistrița, anul trecut au fost descoperite 31 de obiecte interzise. Astfel, într-un caz au fost descoperite medicamente, în 6 cazuri arme albe improvizate, alcool în două situații, droguri în 4 situații.

De asemenea, au fost găsite teledoane mobile, dar și alte bunuri interzise. Printre ele se numără o instalație electrică improvizată, țigări, bijuterii, un aparat de tatuat, bani și seringi.

Angajații penitenciarului au reușit să dea de teledoane prin scanarea semnalului GSM în zonă. Celelalte obiecte au fost găsite în urma unor percheziții generale sau corporale.

Tot anul trecut au fost înregistrate 34 de acte de violență în penitenciar asupra personalului sau a altor deținuți. De asemenea, au fost înregistrate 7 cazuri de autoagresiune.

Au fost formulate 6 sesizări penale, 4 dintre ele vizând deținuții, una un angajat al penitenciarului, iar alta cu cercetare in rem.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Beclenarul care ajută bistrițenii să-și transforme fructele din livadă în suc 100% natural. Totul a pornit de la un utilaj mic, în propriul garaj

Cei care vor ca fructele din propria livadă să se transforme într-un suc delicios și sănătos...

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...