34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Arme albe, droguri, aparat de tatuat sau bijuterii, printre obiectele interzise găsite la deținuții din Penitenciarul Bistrița

Anul trecut, la deținuții din Penitenciarul Bistrița au fost găsite 31 de obiecte interzise. Printre ele se numără arme albe, droguri, un aparat de tatuat, alcool sau bijuterii.

Potrivit unui raport al Penitenciarului Bistrița, anul trecut au fost descoperite 31 de obiecte interzise. Astfel, într-un caz au fost descoperite medicamente, în 6 cazuri arme albe improvizate, alcool în două situații, droguri în 4 situații.

De asemenea, au fost găsite teledoane mobile, dar și alte bunuri interzise. Printre ele se numără o instalație electrică improvizată, țigări, bijuterii, un aparat de tatuat, bani și seringi.

Angajații penitenciarului au reușit să dea de teledoane prin scanarea semnalului GSM în zonă. Celelalte obiecte au fost găsite în urma unor percheziții generale sau corporale.

Tot anul trecut au fost înregistrate 34 de acte de violență în penitenciar asupra personalului sau a altor deținuți. De asemenea, au fost înregistrate 7 cazuri de autoagresiune.

Au fost formulate 6 sesizări penale, 4 dintre ele vizând deținuții, una un angajat al penitenciarului, iar alta cu cercetare in rem.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: