22.2 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO: Cutii cu flori, ursuleți, șampanie fină, ciocolată și macarons – surpriza Euforia Floral Boutique pentru îndragostiți

Nu e îndrăgostit care să nu vrea să-și impresioneze iubita de Valentine’s Day! La ei s-au gândit artiștii floriști de la Euforia Floral Boutique atunci când au pregătit cutiile cu flori, ursuleți de pluș, șampanie fină, bomboane de ciocolată sau macarons, care vor impresiona negreșit orice domnișoară sau doamnă.

Cadoul perfect de Valentine’s Day ar trebui să conțină flori, șampanie și ciocolată. Dacă le ai pe toate la un loc, într-un aranjament impecabil, cu siguranță vei puncta și la impresia artistică în fața persoanei iubite. Iar un astfel de cadou perfect, în zeci de variante, inclusiv cu simpatici ursuleți de pluș, și pentru toate buzunarele, găsești acum la Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

Inimioare coșuleț cu flori colorate, cutii poșetă cu flori vesele, ba chiar ursuleți de pluș cu trandafiri în brațe sau trandafiri criogenați în toate culorile, sub cupolă, inclusiv cutii impresionante cu zeci de trandafiri, șampanie și ciocolată fină sau cutii delicate cu macarons și bucăți de ciocolată ascunse între flori – sunt gata pregătite și te așteaptă pe rafturile Euforia Floral Boutique.

Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi iubita, alege unul dintre aranjamentele de mai jos și fugi repede să-l cumperi de la florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Independenței sau poți comanda și plăti cu cardul pe  www.euforiaonline.ro orice aranjament dorești și ei se vor ocupa și de livrare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...