20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FOTO: Cutii cu flori, ursuleți, șampanie fină, ciocolată și macarons – surpriza Euforia Floral Boutique pentru îndragostiți

Nu e îndrăgostit care să nu vrea să-și impresioneze iubita de Valentine’s Day! La ei s-au gândit artiștii floriști de la Euforia Floral Boutique atunci când au pregătit cutiile cu flori, ursuleți de pluș, șampanie fină, bomboane de ciocolată sau macarons, care vor impresiona negreșit orice domnișoară sau doamnă.

Cadoul perfect de Valentine’s Day ar trebui să conțină flori, șampanie și ciocolată. Dacă le ai pe toate la un loc, într-un aranjament impecabil, cu siguranță vei puncta și la impresia artistică în fața persoanei iubite. Iar un astfel de cadou perfect, în zeci de variante, inclusiv cu simpatici ursuleți de pluș, și pentru toate buzunarele, găsești acum la Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

Inimioare coșuleț cu flori colorate, cutii poșetă cu flori vesele, ba chiar ursuleți de pluș cu trandafiri în brațe sau trandafiri criogenați în toate culorile, sub cupolă, inclusiv cutii impresionante cu zeci de trandafiri, șampanie și ciocolată fină sau cutii delicate cu macarons și bucăți de ciocolată ascunse între flori – sunt gata pregătite și te așteaptă pe rafturile Euforia Floral Boutique.

Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi iubita, alege unul dintre aranjamentele de mai jos și fugi repede să-l cumperi de la florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Independenței sau poți comanda și plăti cu cardul pe  www.euforiaonline.ro orice aranjament dorești și ei se vor ocupa și de livrare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!