3.7 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Așa da! La Căianu Mic se ajunge în doi timpi și trei mișcări și la pacienții ce nu se pot deplasa de la domiciliu

Conducerea comunei Căianu Mic a demonstrat, încă o dată, că-i pasă de cetățenii săi. De această dată a găsit o soluție pentru bolnavii care nu se pot deplasa de la domiciliu. Asistentul medical comunitar ajunge acum la pacienți în doi timpi și trei mișcări.

În Căianu Mic se fac investiții după investiții. Și fiecare categorie de localnici se poate bucura de ceva ce „conducerea comunei” a făcut pentru ei.

A sosit timpul ca și cei bolnavi, imobilizați la domiciliu, să se simtă… importanți.

Primarul Paul Știr a făcut rost de o mașină, astfel încât asistentul medical comunitar să ajungă la pacienți… în doi timpi și trei mișcări.

„În perioada urmãtoare, Primăria Cãianu Mic va demara campania «Mai aproape de cetãteni!» Prin intermediul acestei campanii vom acorda sprijin medical persoanelor vârstnice și celor aflate în nevoie, prin deplasarea noastrã la domiciliul celor care nu au posibilități pentru a se deplasa la o unitate medicalã! Astfel, colega mea, doamna Boca Rodica, asistent medical comunitar în cadrul Primăriei Cãianu Mic, tel: 0721210955, va acorda sprijin medical, în limita competențelor ce îi revin, persoanelor din comuna nostrã, aflate în nevoie! Sănătatea este un domeniu prioritar pentru administrația locală din Cãianu Mic!”, a scris tânărul primar pe pagina sa de Facebook.

Conform declarației făcute pentru Bistrițeanul.ro, mașina a fost cerută de ei și primită cu titlu gratuit, de la o instituție publică. Primăria Căianu Mic a înscris-o, inscripționat-o și dotat-o cu tot ceea ce este necesar pentru a merge pe teren.

Primăria Căianu Mic, tot mai aproape de cetățeni!”, a mai spus Paul Știr.

La Căianu Mic se organizează periodic campanii medicale: testări gratuite pentru diferite afecțiuni. O astfel de campanie a scăpat viața unei femei cu o tumoră la sân.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...