12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Astăzi este Happy Day, la Casa EMA!

Doar azi poți lua abonamente la preț redus, așa că nu mai sta pe gânduri și mergi în vizită la Casa EMA!

Oferta sună așa:

  • Abonamentul Piscină Happy – 10 ședințe de relaxare la piscină, jacuzzi și saună îl găsești la doar 169 lei, cu valabilitate 60 de zile! Atenție, de mâine prețul revine la 219 lei!
  • Abonamentul Fitness Happy îl poți lua doar azi la 99 lei, față de 119 lei prețul întreg și ai 30 de zile de antrenament nelimitat la sala de Fitness Casa EMA.
  • Abonamentul Fitness – cu instructor este și el redus la 229 lei față de 249 lei prețul întreg! Mirela și Mihai vă așteaptă pregătiți la sală cu un set nou de exerciții foarte faine!

Nu uita: astăzi, pe toată durata programului (08:00-22:00), intrarea la piscină va fi în stil Happy, adică 17 lei atât pentru copii cât și pentru adulți, iar Limonada Senzație o vei putea savura la doar 5 lei!

Dacă din diverse motive nu reușești să ajungi la centrul SPA Casa EMA, abonamentul Piscină Happy va fi disponibil online, chiar aici https://shop.casaema.ro/!

Pentru mai multe detalii, apelează cu încredere la 0773-330.968.

Casa EMA – Relaxant. Activ. Sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?