6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Atacat și tâlhărit pe malul lacului Colibița de un cuplu de bârgăuani

Recreerea pe marginea lacului Colibița i-a ”adus” unui bistrițean internarea în spital și 55 zile de îngrijiri medicale. Acesta a fost atacat și tâlhărit de un cuplu de bârgăuani. Bărbatul vinovat a fost reținut și va ajunge azi în fața instanței de judecată.

Polițiștii vor duce azi în fața instanței un bărbat de pe Valea Bârgăului. Oamenii legii au făcut percheziții la domiciliul acestuia și a soției sale, ridicând o sumă consistentă de bani.

Cei doi sunt suspecții principali în cazul unei tâlhării.

Un alt bistrițean ar fi fost atacat de aceștia, în timp ce se afla pe malul lacului Colibița. Nu doar că i-au fost furați bani și i s-au aruncat hainele în lac, dar omul a ajuns la spital. Și a avut nevoie și de 55 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal de tâlhărie calificată și distrugere. La percheziții, polițiștii au ridicat sumele de 11.700 lei și 550 euro. Totodată, au condus la audieri pe un bărbat de 46 de ani și soția acestuia, în vârstă de 54 de ani, ambii din Bistrița Bârgăului, bănuiți de comiterea faptelor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 8 august a.c., bărbatul l-ar fi agresat pe un bistrițean de 50 de ani și i-ar fi sustras suma de 450 de lei pe care-o avea asupra sa. Bistrițeanul se afla, împreună cu alte două persoane, pe malul lacului Colibița. Totodată, femeia de 54 de ani i-ar fi aruncat în lac mai multe bunuri persoanele și obiecte de îmbrăcăminte. În urma agresiunii, bărbatul a fost transportat la spital, iar leziunile traumatice necesită 54-55 de zile de îngrijiri medicale. La activitățile desfășurate ieri au participat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Criminalistic, iar cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei sub toate aspectele” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...