14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Atât de aproape: În scurt timp, animalele vor avea polițiști care să le protejeze!

Poliția Animalelor va fi în curând… în stradă! S-au finalizat examenele și s-au desemnat ocupanții posturilor disponibile. Se mai așteaptă directivele de oficiale, după finalizarea hârțogăriilor.

La finele anului trecut s-a anunțat scoaterea la concurs, din sursă externă, a posturilor de agenți și ofițeri de poliție, în cadrul Poliției Animalelor. Pentru județul nostru au fost alocate trei posturi de agent și unul de ofițer.

Bătaia a fost mare pe locurile disponibile.

Pentru cele trei posturi de agent au fost depuse 99 de dosare, din care au fost validate 76. Pentru ofițer, au fost depuse 17 dosare, din care 7 validate”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

După depunerea și validarea dosarelor, concurenții au susținut proba fizică și cea scrisă.

Sâmbătă au sosit și rezultatele examenului scris.

Dintre cei 76 de bistrițeni ce au vrut să devină agenți, au ajuns în proba scrisă doar 28. Dintre aceștia, trei nu s-au mai prezentat la examen. Primele trei note au desemnat așadar și ocupanții posturilor de agenți în cadrul poliției animalelor.

Din cei șapte bistrițeni validați pentru postul de ofițer, trei au ajuns să susțină proba scrisă.

Concurenții aveau la dispoziție 24 de ore să conteste rezultatele, dar nu s-a înregistrat nicio contestație.

Astfel, de acum, e doar o chestiune de timp până când polițiștii vor fi în stradă, apărând animalele. Totul depinde de cât de rapid se termină „hârțogăria” aferentă numirii pe posturi, și când se va da directiva de la vârful M.A.I.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.