25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Atât de aproape: În scurt timp, animalele vor avea polițiști care să le protejeze!

Poliția Animalelor va fi în curând… în stradă! S-au finalizat examenele și s-au desemnat ocupanții posturilor disponibile. Se mai așteaptă directivele de oficiale, după finalizarea hârțogăriilor.

La finele anului trecut s-a anunțat scoaterea la concurs, din sursă externă, a posturilor de agenți și ofițeri de poliție, în cadrul Poliției Animalelor. Pentru județul nostru au fost alocate trei posturi de agent și unul de ofițer.

Bătaia a fost mare pe locurile disponibile.

Pentru cele trei posturi de agent au fost depuse 99 de dosare, din care au fost validate 76. Pentru ofițer, au fost depuse 17 dosare, din care 7 validate”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

După depunerea și validarea dosarelor, concurenții au susținut proba fizică și cea scrisă.

Sâmbătă au sosit și rezultatele examenului scris.

Dintre cei 76 de bistrițeni ce au vrut să devină agenți, au ajuns în proba scrisă doar 28. Dintre aceștia, trei nu s-au mai prezentat la examen. Primele trei note au desemnat așadar și ocupanții posturilor de agenți în cadrul poliției animalelor.

Din cei șapte bistrițeni validați pentru postul de ofițer, trei au ajuns să susțină proba scrisă.

Concurenții aveau la dispoziție 24 de ore să conteste rezultatele, dar nu s-a înregistrat nicio contestație.

Astfel, de acum, e doar o chestiune de timp până când polițiștii vor fi în stradă, apărând animalele. Totul depinde de cât de rapid se termină „hârțogăria” aferentă numirii pe posturi, și când se va da directiva de la vârful M.A.I.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...