13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Ați pregătit schiurile?! Miercuri se deschide Pârtia Cocoș

Miercuri își deschide ușile Pârtia Cocoș. Este vorba deocamdată de pârtia mică. AFLĂ programul și prețurile practicate:

Iubitorii de schiuri vor putea să practice sportul preferat la doi pași de municipiu. Asta pentru că miercuri, de la ora 18:00, își deschide porțile Pârtia Cocoș. Este vorba în prima instanță de pârtia mică, deservită de teleschi.

Pârtia va funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 și 22:00.

Până la ora 18:00, adulții plătesc 30 de lei pe zi sau dacă vor un abonament pe 6 zile scot din buzunare 150 de lei. Copiii și adolescenți până la 18 ani, precum și studenții plătesc 20 de lei pe zi și 100 de lei pe un abonament de 6 zile. Seniorii, cu vârsta de peste 65 de ani, plătesc și ei doar 20 de lei pe zi și 100 de lei pentru un abonament de 6 zile.

După ora 18:00, toți cei care vor să folosească pârtia de schi indiferent de vârstă plătesc 20 de lei.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: