14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

AȚI VĂZUT-O? Fata de 15 ani, din Bistrița, nu s-a mai întors acasă, după școală

Astăzi, în jurul orei 19:00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că fiica lui PAȘCA ALBERTA SORANA, în vârstă de 15 ani, nu a mai revenit la locuința ei din Bistrița, la încheierea cursurilor.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 163 cm, 42 de kilograme, constituție atletică, ten deschis, păr blond de lungime medie.

La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de culoare crem, pantaloni de trening de culoare negră și pantofi sport negri.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?