5.4 C
Bistrița
joi, decembrie 8, 2022

ATLANTIS GOLD: Bijuterii elegante, cu safire și diamante, verighete și inele prețioase – cât vezi cu ochii

Dacă vreți să cumpărați o bijuterie frumoasă de aur cuiva drag sau, pur și simplu, să investiți în aur, obligatoriu trebuie să ajungeți și pe la bijuteria ATLANTIS GOLD, deschisă în centrul comercial B1 Shopping Center, la ieșirea din Bistrița spre Unirea.

Sute de modele de inele, cercei, lanțuri și brățări vă așteaptă cuminți în vitrine și e aproape imposibil să nu găsiți aici ceea ce căutați.

Lanțul național de bijuterii Atlantis Gold a ales Bistrița pentru deschiderea celui de-al zecelea magazin din rețeaua națională. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Atlantis Gold reușește să țină pasul cu ultimele noutăți în domeniu și să propună clienților sute de variante și modele atunci când sunt în căutarea unei bijuterii.

Odată intrat în bijuteria deschisă în incinta B1 Shopping Center, nu ai cum să nu rămâi copleșit. Pe de-o parte este vorba de eleganța impunătoare a magazinului, iar mai departe, în vitrine, sunt atât de multe bijuterii frumoase încât singura problemă ar putea fi cum să o alegi pe cea mai frumoasă.

Viitorii miri au de ales, de exemplu, între câteva zeci de modele de verighete, unele realizate la comandă de furnizori internaționali de prestigiu. Odată ales modelul verighetelor, acestea se pot realiza din ce nuanță de aur doriți, acolo unde modelul are două sau trei combinații de culoare. Din fericire, beneficiați de experiența și pregătirea unor consilieri de vânzări dedicați, care vă pot ajuta să găsiți exact bijuteria pe care o visați.

Dacă sunteți cumva în căutarea unui inel de logodnă, la Atlantis Gold veți găsi cu siguranță bijuteria care să strălucească pe mâna iubitei. Puteți alege de la un model clasic, până la unele care duc către adevărate opere de artă, iar în funcție de buget – puteți opta pentru un inel cu safire și chiar diamante strălucitoare.

Diamantele au început să fie la mare căutare și în România, iar în bijuteria din Bistrița sunt câteva vitrine cu bijuterii încrustate cu diamante, unele în combinații cu alte pietre prețioase.

Dacă vreți să cumpărați o bijuterie de aur unui copil trebuie să vă pregătiți sufletește. Aveți de ales între sute de modele de cercei sau brățări jucăușe, pe care cei mici le vor adora. Tot aici găsiți și bănuții din aur, care se poartă pe brățări sau la gât, prinși cu lănțișoare fine – în câteva mărimi și combinații foarte frumoase.

Pe stoc există și lănțișoare cu inițiala numelui sau numele întreg, din nou la modă. Dacă întâmplător numele căutat nu este pe stoc se poate realiza și la comandă. Doamnele care iubesc bijuteriile din aur și apreciază lucrăturile fine și creativitatea bijutierilor în materie de lanțuri și cercei ar putea să găsească aici modele surprinzător de elegante și rafinate. Inclusiv ceasuri de aur, lucrate integral din prețiosul metal, sunt în oferta bijuteriei.

Și domnii au bijuteriile lor aici, butonii din aur fiind disponibili în câteva modele atractive. În ultimii ani, un cadou inedit, dar și o investiție bună sunt lingourile din aur. Le găsiți și la Atlantis Gold, în varianta 5 gr. sau 10 gr.

Profitați, așadar și oferiți-vă câteva binemeritate clipe de răsfăț – vizitând bijuteria Atlantis Gold! Pariem că veți fi impresionați de eleganța impunătoare a magazinului și – mai mult – nu veți pleca dezamăgiți, și nici cu mâna goală: aveți toate șansele să descoperiți aici cea mai frumoasă bijuterie la care visați.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...