6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: Se văd deja spumele mării, pe malul lacului Colibița!!!

Dacă tot i se spune „Marea de la munte”, apoi e musai să ne conformăm. Valuri uriașe încă nu avem, dar începem cu pași mărunți și „dăruim” lacului Colibița niscaiva spume, pentru început… Și ce dacă sunt spume de la detergent…?!

Despre Colibița s-au scris multe lucruri. Și unele chiar frumoase. Plus că stațiunea a fost declarată ca fiind locul cu aerul cel mai pur din Europa. A primit chiar titlul de „marea de la munte”. Și s-ar părea că se conformează statutului de mare… încet, cu pași mărunți.

Cei care au ieșit astăzi la o plimbare pe malul „mării de la munte” s-au putut bucura de imagini „deosebite” și au reușit chiar să-i admire… spumele. Doar că spumele erau… de la detergenții „scăpați” în lac de proprietarii de case și cabane din zonă.

Se știe de mult timp că locuitorii din zonă nu se sfiesc să-și arunce dejecțiile și apele reziduale în lac.

Despre aceasta, Bistrițeanul.ro a mai scris în repetate rânduri,… Autoritățile însă, au închis ochii, și-au astupat bine urechile, nările lor nu bat până la Colibița… Doar gura e de ele: o folosesc din când în când, aruncând cu amenințări, promisiuni și planuri mărețe… Și când te gândești că din aceeași apă infectată se face și apa de băut…!

Mai multe puteți citi aici:

Proprietarii de vile şi pensiuni din Colibiţa varsă dejecţiile în lac!

BOMBĂ cu rahat la COLIBIȚA: 80 la sută dintre proprietarii de cabane golesc WC-urile în lac. Apoi înoată în apă…

FOTO ȘOCANT: VEZI cum se transformă rahații în apă curată la Colibița

La Colibiţa nu se deversează dejecţiile în apă!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!