0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

ATLANTIS GOLD: Ia-i acum inelul cu diamante! Profită de promoțiile lunii Decembrie

Luna cadourilor e aici! Iar în primele două săptămâni ai oferte de nerefuzat, la Atlantis Gold. Profită de reducerile însemnate, și cumpără-i acum inelul cu diamante. Sau comandați-vă verighetele din aur sau argint, lucrate manual.

Te-ai tot gândit cum să-i demonstrezi cât e de specială, de frumoasă și ce mult înseamnă pentru tine? Știai că diamantele vorbesc această limbă, dar prețurile erau parcă prea mari?

Ei bine, luna aceasta e luna cadourilor! Și îți poți permite să îi cumperi inelul cu diamante mult dorit! Pentru că la Atlantis Gold ai o reducere de 15 la sută la aceste tipuri de bijuterii.

Mai mult, dacă ați hotărât să vă uniți destinele, acum e momentul să investiți în verighete! Din aur și lucrate manual, după preferințele voastre! Iar cadoul din partea celor de la Atlantis Gold e o reducere de 10 la sută.

Important e că aici găsiți bijuterii din argint, aur sau cu diamante, perfecte pentru a le oferi cadou celor dragi. Fie că sunt iubitele, mamele, fetele, prietenele, soții, iubiții sau șefii. Poți alege inele, brățări, lănțișoare sau seturi frumoase și finuțe.

La Atlantis Gold găsești bijuteriile care să transmită cel mai bine sentimentele pe care le ai vis-a-vis de persoana căreia le dăruiești!

Profită așadar de ofertele de nerefuzat, valabile în perioada 1 – 15 decembrie! Atlantis Gold, pe Calea Moldovei, în incinta B1 Retail Park.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...