17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

ATLANTIS GOLD: Ia-i acum inelul cu diamante! Profită de promoțiile lunii Decembrie

Luna cadourilor e aici! Iar în primele două săptămâni ai oferte de nerefuzat, la Atlantis Gold. Profită de reducerile însemnate, și cumpără-i acum inelul cu diamante. Sau comandați-vă verighetele din aur sau argint, lucrate manual.

Te-ai tot gândit cum să-i demonstrezi cât e de specială, de frumoasă și ce mult înseamnă pentru tine? Știai că diamantele vorbesc această limbă, dar prețurile erau parcă prea mari?

Ei bine, luna aceasta e luna cadourilor! Și îți poți permite să îi cumperi inelul cu diamante mult dorit! Pentru că la Atlantis Gold ai o reducere de 15 la sută la aceste tipuri de bijuterii.

Mai mult, dacă ați hotărât să vă uniți destinele, acum e momentul să investiți în verighete! Din aur și lucrate manual, după preferințele voastre! Iar cadoul din partea celor de la Atlantis Gold e o reducere de 10 la sută.

Important e că aici găsiți bijuterii din argint, aur sau cu diamante, perfecte pentru a le oferi cadou celor dragi. Fie că sunt iubitele, mamele, fetele, prietenele, soții, iubiții sau șefii. Poți alege inele, brățări, lănțișoare sau seturi frumoase și finuțe.

La Atlantis Gold găsești bijuteriile care să transmită cel mai bine sentimentele pe care le ai vis-a-vis de persoana căreia le dăruiești!

Profită așadar de ofertele de nerefuzat, valabile în perioada 1 – 15 decembrie! Atlantis Gold, pe Calea Moldovei, în incinta B1 Retail Park.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...