13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

Tricoul lui Gheorghe Hagi, cu autograf, scos la licitație, în 5 decembrie, la Bistrița!

Nu vă faceți program pentru seara de 5 decembrie! La restaurantul Coroana de Aur, începând cu ora 18:30, sunteți cu toții invitați să participați la o seară agreabilă, alături de prieteni. Una dintre surprize: tricoul lui Gheorghe Hagi, cu autograf, va fi scos la licitație, de dragul unor copii speciali!

Devenită deja o tradiție în Bistrița, Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități are loc în acest an miercuri, 5 decembrie, la Coroana de Aur.

Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul XII, iar în acest an cuprinde mai multe activități și momente artistice: copiii cu dizabilități alături de specialiștii Inocenți Bistrița au pregătit un moment inedit de muzică și terapie, iar trupa Reborn Junior, coordonată de coregraful Dora Pralea, își va încânta spectatorii cu o secvență specială de dans.

Este unul dintre principalele evenimente caritabile de strângere de fonduri pentru fundația noastră, un eveniment important inclusiv pentru comunitatea din Bistrița, pentru că banii strânși în cadrul acestei Gale se transformă în ore de terapie pentru copiii cu dizabilități…”, a punctat Laura Filipoi, directorul Fundației Inocenți Bistrița.

Laura Filipoi a adăugat că în acest an 100 de copii au beneficiat de terapie recuperatorie, prin intermediul programelor de intervenție timpurie, programul Eu și familia mea sau Viața Copilului care se desfășoară la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

[arve url=”https://youtu.be/koIJdSo601k” /]

Cei care doresc să facă o faptă bună sprijinind, în 5 decembrie, Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități, trebuie să știe că astăzi este ultima zi în care se mai pot face confirmări și se pot achiziționa invitațiile de participare contra sumei de 250 lei de persoană. În preț sunt incluse mâncăruri și băuturi pe toate gusturile, dar și multă voie bună și distracție alături de oameni speciali.

Locurile pot fi rezervate la numerele de telefon: 0740.15.49.29, 0363.10.24.06 sau la adresa: [email protected].

Din programul galei nu vor lipsi activitățile distractive precum Christmas Bingo sau Oglinda Magică, iar bistrițenii care vor participa la Gală se vor bucura de o tombolă și de o licitație. Între altele, bistrițenii vor putea licita un tricou înrămat cu autograf purtat de celebrul Gheorghe Hagi, un tricou aparținând fotbalistului Gabi Balint sau Bogdan Lobonț, dar și obiecte decorative extraordinare, bijuterii de argint, produse cosmetic de la Wawa Fresh Cosmetics, ornamente de Crăciun, flori handmade, tricoul echipei de handball din Bistrița, vouchere sau costume populare alături de multe alte cadouri speciale care vor putea fi ulterior dăruite mai departe, persoanelor dragi.

Cei mai importanți colaboratori ai Fundației Inocenți Bistrița vor fi onorați în cadrul Galei Moș Nicolae cu câte un semn de apreciere pentru excelenta colaborare și implicare în activitatea fundației. Este vorba despre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, dar și profesorul dr. Mircea Gelu Buta – prima persoană care a deschis porțile spre colaborare, acum 20 de ani, Fundației Inocenți Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...