4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în personajele Disney cele mai îndrăgite de copii. Acum, pe lângă cele 20 de personaje deja cunoscute de cei mici, copiii se vor putea juca și cu Sonic X, Chase din Patrula Cățelușilor sau varianta ROZ a lui Minnie și Mickey!

Acum cinci ani, cele mai îndrăgite personaje Disney prindeau viață și la Bistrița. Andrada și Bogdan îmbrăcau costumele  lui Minnie și Mickey și aduceau zâmbete pe fețele celor mici. Și nu doar zâmbete, căci cei doi făceau ca fiecare întâlnire să fie memorabilă, cu jocuri, dans și activități specifice copiilor. Au devenit rapid cunoscuți ca ”fata și băiatul cu mascotele Mickey și Minnie”.

Tot mai mulți îi chemau să însuflețească petrecerile copiilor și să aducă mai multă culoare evenimentelor din viața celor mici.

Văzând bucuria de pe fețele copiilor, Andrada și Bogdan nu au mai stat pe gânduri, și au decis să aducă la Bistrița și alte personaje Disney îndrăgite de copii.

Au reușit să-și mărească colecția de mascote. Astfel, la petrecerile celor mici puteau sosi, după preferință:

  • Mickey și Minnie
  • Marshall din Patrula Cățelușilor
  • Elsa și Anna din Frozen
  • Lady Bug (Buburuza)
  • Hello Kitty
  • Batman și Batgirl
  • Prințesa Unicorn
  • Albă ca Zăpada
  • Moș Crăciun și Doamna Crăciun sau spiriduși.

Mai mult, Andrada Pântea și echipa ei au pus în scenă ceva unic: ursitoare moderne sau tradiționale care să anime petrecerea de botez a celor mici.

De fiecare data când erau invitate undeva, mascotele nu doar își făceau apariția, ci pregăteau un spectacol inedit: cântau, dansau, se jucau cu replicile personajelor.  Dincolo de spectacol, momente coregrafice dedicate, jocuri interactive și socio educative,  pot organiza un kids corner vesel și plin de jocuri, picturi pe față sau pot pune în funcțiune un aparat profesional pentru bule de săpun, pentru o decor de poveste.

Cei mici erau fascinați, așa că mascotele au fost invitate nu doar la petreceri private. Chiar și primării au apelat la ele pentru a aduce bucurie copiilor din orașe sau comune, din țară sau străinătate.

Spectacolele lor au ajuns și la 45 de minute, timp în care 10 personaje fac senzație și aduc fericire, multă fericire celor mici, dar și mari, deopotrivă.

Așa cum Andrada și Bogdan au promis, își măresc echipa constant. Aceștia au reușit să mai aducă la Bistrița încă patru personaje Disney. Cei mici îi pot avea acum, la petrecerea lor, pe Mickey și Minnie varianta ROZ, pe Sonic X sau pe Chase din Patrula Cățelușilor. Cele patru mascote abia așteaptă să-și spună povestea, să se joace și să se distreze alături de copii.

Astfel, echipa Mascote Mickey Minnie vă așteaptă să-i urmăriți pe Facebook, și să-i sunați să-i chemați la petrecerile voastre. Pentru a programa un eveniment puteți să o contactați telefonic, inclusiv pe WhatsApp, pe Andrada Pântea la numărul 0766.892.732.

Programările trebuie făcute din timp deoarece numărul solicitărilor este mare, uneori mascotele fiind ”rezervate” pentru săptămâni întregi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...