3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO/VIDEO Bistrițeanul.ro a reconstituit dinamica accidentului din Unirea, în urma căruia doi bărbați au murit

În urma unui accident petrecut în Unirea, doi bărbați și-au pierdut viața. Aflați la fața locului reporterii Bistrițeanul au reconstituit un posibil traseu care i-ar fi purtat pe cei doi în Râul Bistrița, unde și-au găsit sfârșitul.

Din spusele unei persoane aflate la fața locului, tatăl unuia dintre bărbații decedați are o stână, pe Dealul Cocoș. Cei doi bărbați ar fi stat acolo până noaptea și ar fi plecat cu viteză mare cu mașina de teren pe un câmp.

De la stână și până aproape de locul impactului se văd urmele unei mașini de teren, iar mai apoi se poate observa o porțiune unde acestea lipsesc. E posibil ca de acolo mașina care avea viteză să fi plonjat în râu, a fost aruncată în celălalt mal și în cele din urmă în apă, unde a fost văzută abia două zile mai târziu.

Reporterii Bistrițeanul.ro aflați pe teren au fost însoțiți de un șofer de mașini off-road care a declarat că, la viteză mare, de peste 100 km/h, poți pur și simplu să sari în apă, mai ales că în zonă nu se pot vedea urme de frânare și nici vreun impact cu solul. În urma impactului violent, cei doi au rămas prinși în mașină și și-au găsit sfârșitul fie din cauza rănilor grave, fie s-au înecat.

Cei doi ar fi venit de pe cealaltă parte a râului, de pe câmp și au plonjat în apă și nu de pe strada care o ia pe lângă râul Bistrița, care este și ea un pericol public, după cum au descoperit astăzi reporterii Bistrițeanul.ro. Mai multe detalii AICI. 

Conform mai multor persoane, cei doi consumau frecvent băuturi alcoolice, iar la stână ar fi avut loc o ceartă, după care au plecat, noaptea, în trombă.

Mai multe detalii despre accident:

Bărbații au fost dați dispăruți vineri, după ce nu au mai apărut acasă. Locul dispariției a fost podul care face legătura dintre zona de case din Unirea și noua Sală Polivalentă în spatele mai multor hale ale unor agenți economici.

Cei doi au fost găsiți duminică de către membrii familiei care îi căutau, iar ulterior au fost anunțate autoritățile.

La caz, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și scafandri. La fața locului a fost prezentă și Medicina Legală.

Cei doi bărbați au fost scoși de sub mașină morți și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă de către polițiști, fiind organizată și o anchetă pentru a se afla cauza morții celor doi.

Mai multe despre subiect:

FOTO/VIDEO: Gigi și Ovidiu, cei doi tineri găsiți morți în râul Bistrița

FOTO – O mașină a căzut în râul Bistrița: două persoane găsite decedate înăuntru

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...